Automobiliai labai stipriai siejasi su estetika – ne veltui iki tobulybės gražinami ne tik kasdieniniai, bet ir sportiniai automobiliai. Pastariesiems tai itin aktualu, nes gerai atrodantis sportinis automobilis traukia žiūrovų, žiniasklaidos atstovų, konkurentų bei visų kitų dėmesį. Dizainas yra itin aktualus įrankis norint skleisti savo ar partnerių žinutę suinteresuotiems asmenims. Šis technologijos amžius padeda išnaudoti dizaino privalumus dar stipriau, nes fotografuoti bei filmuoti gali ne tik profesionalai, bet ir eiliniai žmonės turintys išmaniuosius telefonus, tad sklaida didėja eksponentiškai. Dar yra toks sunkiai patikrinamas posakis –  „gražūs automobiliai važiuoja greičiau“. Kitaip tariant, tai kaip atrodo automobilis lenktynėse yra labai svarbu. Visgi automobilių sporto disciplinos kurios vyksta ne ant švaraus asfalto, o žvyrkeliuose bei kituose ne pačio didžiausio švarumo keliuose – estetika kartais stipriai nukenčia, nes automobiliai tampa nešvarūs dėl dulkių be purvo. Ką jau kalbėti apie mechanikų vargus, kai prieš remontuojant automobilį tenka pašalinti nemenką purvo sluoksnį… Visas šias subtilybes itin gerai supranta „Samsonas Rally Utena“ organizatoriai bei „H2AUTO” plovyklų tinklas, kuris pasirūpins, kad į servisą grįžtantys automobiliai būtų švarūs bei blizgėtų. Atrodo smulkmena, tačiau labai stipriai palengvina komandų gyvenimą. 



H2AUTO misija „Samsonas Rally Utena“ varžybose – suteikti galimybę kiekvienam ekipažui atvažiuoti į greičio ruožo startą su švariu automobiliu. Šiam tikslui pasiekti H2AUTO kiekvienam ekipažo vairuotojui ir jo šturmanui dovanoja H2AUTO korteles su papildytu kreditu, o H2AUTO Utenos( Vaižganto g. 15A) plovykloje bus paruošti laisvi plovimo „box’ai” išskirtinai „Samsonas Rally Utena“ dalyviams. Plovyklos darbą viso ralio metu prižiūrės „H2AUTO” profesionalai. Suteiksime visas sąlygas ekipažams palaikyti automobilio švarą greitai, patogiai ir efektyviai. Ralio metu tikimės sulaukti net iki 120 ekipažų!


Taip pat H2AUTO turi dovanų viesiems Uteniškiams ralio šventės proga!
Nuolaidos kodas: „SAMSONASRALLY


H2AUTO įsteigė specialų nuolaidos kodą Uteniškiams, su kuriuo visą savaitę Utenos H2AUTO plovykloje bus taikoma 25% nuolaida plovimo paslaugoms. Nuolaidos kodas galioja tik programėlėje, ją atsisiųsti galite nemokamai, o nuolaidos kodas galioja nuo 2023-09-30 iki 2023-10-06 išskirtinai Utenos H2AUTO plovykloje, Vaižganto g. 15A
Nuolaidos kodas: „SAMSONASRALLY”

Nuolaida: 25% plovimams

Kur: Utenos H2AUTO plovykla, Vaižganto g. 15A

Galiojimas: 2023-09-30 – 2023-10-06


H2AUTO pasirūpins, kad automobiliai net varžybų metu atrodytu taip, kaip prieš varžybas
H2AUTO pasirūpins, kad automobiliai net varžybų metu atrodytu taip, kaip prieš varžybas

H2AUTO – tai oficiali 2023 metų  „Samsonas Rally Utena“ varžybų plovykla. Su 28 plovyklomis esame didžiausias modernių bekontakčių savitarnos plovyklų tinklas Lietuvoje.  Nuo 2015 metų Lietuvoje diegiame saugų paviršiams, lengvą ir efektyvų plovimą visoms transporto priemonėms. Išsibandę geriausias Europoje ir JAV naudojamas plovimo technologijas sukūrėme efektyviausią Lietuvos klimato sąlygoms bekontaktės priežiūros standartą. Su komanda fokusuojamės į saugų, paviršių nebraižantį plovimą, pagal sezonų temperatūrą keičiame plovimui naudojamas priemones ir kiekvienoje plovykloje turime švarą užtikrinančią komandą.

UAB „Delca invest“, prekinio ženklo „H2AUTO“ valdančioji įmonė, yra sertifikuota tarptautiniu mastu pripažintais aplinkos vadybos sistemos standartais ISO 14001 ir ISO 9001.


Ralio pasus į „Samsonas Rally Utena 2023“ galite įsigyti čia 🔽



Renginio partneriai: