„Samsonas Rally Utena“ 2023 tapo didžiule švente Utenoje bei jos apylinkėse. Tam, kad tokio dydžio bei lygio renginys įvyktų, dirbo begalė žmonių ir nėra nei vienos nesvarbios pozicijos. Todėl norėtume padėkoti visiems ralio draugams, rėmėjams bei partneriams ir ypatingai savivaldai, be kurios nebūtume turėję vieno geriausių ralių Lietuvoje.



Didžiulis ačiū Utenos miesto bei Utenos rajono savivaldybėms, kurios priėmė šią šventę į savo kiemą, leido naudoti kelius bei visą kitą infrastruktūrą bei prisidėjo visomis išgalėmis prie „Samsonas Rally Utena“ 2023 organizavimo bei įgyvendinimo. Taip pat norime padėkoti Utenos miesto bei Utenos rajono gyventojams už jų kantrybę bei supratingumą varžybų metu. Tikimės, kad ši šventė tiek miestui, tiek jo gyventojams atnešė daug džiugių emocijų bei kitų naudų.


Dėkojame Anykščių rajono savivaldybei už galimybę raliui panaudoti Skiemonių bei Debeikių seniūnijų kelius bei kitą infrastruktūrą. Taip pat norime padėkoti šių seniūnijų gyventojams už jų kantrybę bei supratingumą varžybų metu.


Taip pat ačiū Molėtų rajono savivaldybei už leidimą sportininkams varžytis Suginčių seniūnijos keliais, o taip pat ačiū šių vietovių gyventojams už jų kantrybę bei supratingumą varžybų metu.


Norime išreikšti atskirą padėką Tauragnų, Užpalių, Vyžuonų, Skiemonių, Dabeikių, Kuktiškių, Leliūnų ir Suginčių seniūnėms bei seniūnams, seniūnijų darbuotojams už pagalbą organizuojant šį renginį, komunikaciją gyventojams bei kitiems suinteresuotiems asmenims, įmonėms ir institucijoms.


Atskira padėka keliauja Utenos apskrities policijos komisariatui už bendradarbiavimą, o taip pat visiems greitosios pagalbos automobilių ekipažams. Jūsų tarnyba ir būvimas šalia leido tiek dalyviams, tiek organizatoriams jausti itin svarbų saugumo jausmą.



Renginio partneriai: