Spalio 22 dieną, Vyžuonos parke Utenoje vyks antrosios  „Samsonas Racefit Challenge“ varžybos, kuriose 5 kilometrų su kliūtimis trasoje iššūkį lenktynininkams galės mesti jų šturmanai, automobilių sporto fanai, damos, jaunimas bei veteranai. Šios rudeninės sporto šventės iššūkį priėmė ir vasarą dalyvavęs Giedrius Notkus.

Kažkaip net nebuvo minčių nedalyvauti, nes Martynas dar prieš tai buvo pasakęs, kad turiu būti, tai morališkai buvau nusiteikęs, kad dalyvausiu šiame renginyje. Sunkiausia morališkai nusiteikti bei prisiversti, kad reikia šiek tiek pasportuoti bei pajudėti prieš šias varžybas, nes atvykus nepasiruošus, neprabėgus nei vieno kilometro ar dar kažko nepadarius, varžybų metu turbūt būtų labai sudėtinga. Nesu kažkoks labai didelis sportininkas, bet vis tiek kažkaip norisi prasimankštinti ir nelikti paskutiniam šiose lenktynėse.

Kažkokio specialaus pasiruošimo nėra, prabėgsiu pora kartų prieš šias varžybas krosiuką, bet kliūtims specialiai nesiruošiu – jau kaip bus, taip bus. Kaip ir Martynas deklaruoja, tai bendruomenės susiėjimas, tiek fanų, tiek lenktynininkų bei gero laiko praleidimas geroje nuotaikoje.  Su ta mintimi judame į priekį, laukiame to ateinančio sekmadienio ir bandysime kažkaip tai pasirodyti. Tikrai į prizines ar aukštas vietas nepretenduoju, nesu koks tai super sportininkas, nors šiokią tokią fizinę formą palaikau. Įdomu pasimatuoti kokiame mes lygyje esame tarp lenktynininkų ir tiek. Susitiksime Utenoje 🙂

Giedrius Notkus