Sodyba „Tarp liepų“

Kaimo turizmo sodyba „Tarp liepų” yra tarp Starkonių ir Medinos miškų, prie vaizdingos upės Šventosios į kurią sodybai priklausančioje teritorijoje įteka Jaros upė. Šią, dviejų upių ir vandens maršrutais turtingą vietovę pamėgę baidarininkai, o gamtos, istorinių įvykiais besidomintis turi galimybę aplankyti daug lankytinų vietų apylinkėse .
Visada džiaugiamės galėdami pasidalinti svetingumu, pasididžiuoti sodyboje saugomais protėvių sendaikčiais, teikiančiais ramybę ir gerą aurą.

Galėsite mėgautis gamtos ramybe ir įdomiai leisti laisvalaikį. Turėsite progą dviračiais pakeliauti 1863 m sukilėlių takais, pasigrožėti unikalia medine Inkūnų bažnytėle,čia kuriamu „ATMINTIES” skulptūrų parku, atsigaivinti „stebuklingo” šaltinio vandeniu. Pažymėtoje dviračių maršruto po apylinkes informaciniai stendai, miškų glūdumoje išnykę ir dar likę kaimai, senos kapinaitės informuoja ir liudija ilgą, turiningą čia gyvenusių žmonių praeitį su įvairiais istoriniais įvykiais.

Sodyba ,,Tarp liepų” – senų laikų dvasios ir šiuolaikinio komforto derinys.

Kultūringų grupių, vertinančių jaukumą, kultūrą ir švarą laukiame ištisus metus. O Jūsų laukia geras poilsis ir pažintis su nuostabios gamtos istorijos ir kultūros turtais apdovanotu kraštu.

Papildoma informacija

Galerija

Žemėlapis