Rugsėjo 28 dieną, po dviejų greičio bei adrenalino pilnų dienų praleistų Utenos, Anykščių bei Zarasų rajonų greičio ruožuose, „Samsonas Rally Utena 2024“ varžybų prizininkams užlipusiems ant podiumo kaip ir kasmet bus įteikti ypatingi prizai. „Samsonas Rally Utena 2024“ organizatoriai su partneriais ieško unikalių sprendimų ne tik sportinėje ralio dalyje, tačiau ir kitose srityse, todėl su metalo apdirbimo įmonės UAB „BosInox“ pagalba, ralio prizininkų lentynas papuoš unikalaus dizaino prizai. 

Labai smagu jog jau aštuonis metus taures mūsų renginiams gamina metalo prekyba bei apdirbimu užsiimanti įmonė UAB „BosInox“ valdoma seno draugo Gedimino Vilimo. Pats Gediminas yra ne tik draugas, bet ir automobilių sporto entuziastas, pats dalyvaujantis žiedinėse lenktynėse, dėl to supranta kaip svarbu yra unikalūs bei vertingi prizai juos gaunantiems lenktynininkams. Gedimino ir UAB „BosInox“ pagalba varžybų prizininkai džiaugėsi unikaliais trofėjais „Samsonas Rally Utena“, „7 Lakes Rally“, “Rally Rokiškis” ar  Šiaurės Airijos „Bushwhacker Rally“ bei „Rally Fivemiletown“ varžybose. Kaip ir kasmet, itin aukštos kokybės prizais džiaugsis ir „Samsonas Rally Utena 2024“ dalyviai. – pasakoja Martynas Samsonas


Tam, kad unikalūs prizai išvystų dienos šviesą bei būtų įteikti besidžiaugiantiems ralio prizininkams, būtina nueiti netrumpą kelią. Pirmiausia prizo, kuris būtų išskirtinis idėja atsiranda galvose bei būna perkeliama ant popieriaus. Brėžinio detalės vėliau aptariamos ir nušlifuojamos atsižvelgiant į gamybos būdus ir kitus niuansus. Kai brėžinys yra pabaigiamas, visas procesas keliauja į gamybą, kurioje itin modernios įrangos bei daugiametės patirties pagalba idėja virsta realybe. Po baigiamųjų darbų prizai tampa tokiais, kurių paskirtis yra priminti geriausias emocijas juos iškovojusiems sportininkams. Visu idėjos pavertimo realybe procesu pasirūpino įmonė UAB „BosInox“ bei jos vadovas Gediminas Vilimas, kuris dalinasi kaip prasidėjo bendradarbiavimas prizų gamyboje:

Aš važiavau žiedinėse lenktynėse, o Martynas raliuose, tai taip ir užsimezgė ta pažintis. Vėliau Martynas pradėjo dalyvauti varžybų organizavimo procese, tai mes vis padiskutuodavome, pakalbėdavome ir supratome koks tai yra sunkus procesas ir kiek tam finansų bei kitų išteklių reikia. Tuomet sugalvojome, kad reikia padėti ir taip gimė prizų idėja. Dabar mes nuolatos, mėnesį – du, su Martynu sėdame, aptariame ir planuojame tuos prizus, nes norisi padaryti kažką kitokio, nei eiliniai pirktiniai prizai. Kadangi patys dirbame su metalu, tai sakom – darom kažką tokio, kad prizas būtų įsimintinas. Tai taip viskas ir prasidėjo dar nuo Rokiškio laikų su papildomais sentimentais, nes mano kaimas ten. Partnerystė tęsiasi ir toliau kai renginiui persikėlus į Uteną. Kiekvienais metais galvojame vis kažką naujo padaryti. Martynas su komanda išdėsto idėją, o mes savo ruožtu ją pabraižome, pakonsultuojame ir pasižiūrime ką iš to įmanoma padaryti. Kartais idėjos būna tikrai itin unikalios ir mums tenka nemenkas iššūkis idėją paversti rezultatu. Bendro darbo rezultate tie prizai gimsta ir itin smagu, kad lietuviškame ralyje yra lietuviški prizai. Kadangi žinau kiek laiko ir pastangų reikalauja visi tie organizaciniai dalykai, todėl ir prisidedam ir prisidėsim ateityje. Nuostabus jausmas, kai nuvažiuoji pas kitus ralistus ar kolegas ir matai jų lentynose mūsų kurtus prizus. – apie bendradarbiavimą pasakoja Gediminas Vilimas



Kviečiame iš anksto pasirūpinti „Samsonas Rally Utena 2024“ ralio pasais Bilietai.lt platformoje. Bilieto kaina – 15 Eurų. Vaikams iki 12 metų renginys nemokamas.


REMĖJAI